Next Advokater


Tydlig specialistkompetens

Next Advokater

Next är en affärsjuridisk byrå med svensk och internationell inriktning. Vi erbjuder ett team av erfarna advokater, som tillsammans med advokatbyråns biträdande jurister, tillhandahåller specialistkompetens. Byråns äkta true partnership-modell innebär att varje uppdrag hamnar hos den person som är mest lämpad för uppdraget. Vi erbjuder en personlig kontakt med ansvarig delägare samtidigt som vi har korta vägar till övriga specialister. 

Vi har ofta långvariga klientrelationer och därigenom kan vi ge genuint kundanpassade råd.

Byrån företräder regelbundet sina klienter både i domstol och skiljeförfaranden samt erbjuder, genom medlemskapet i Lawyers Associated Worldwide (LAW), juridisk rådgivning i ett 50-tal länder världen över. Next står för högsta kvalitet och kostnadseffektivitet. Fokus ligger alltid på nyttan för våra klienter.

Referenser

 • "Over at Next Advokater, Tom Kronhöffer has quickly become a first-class litigator. He opts for a hands-on approach and always keeps his clients’ interests at the front of his mind.”

  WTR 1000, 2020

  Leading individual in enforcement and litigation
 • "Tom Kronhöffer is praised for his outstanding service level and keen eye for good solutions."

  Legal 500

  2018/2019 edition
 • ”Next är en utmärkt partnerskapsbyrå till Notar. Vi uppskattar särskilt den höga servicenivån och den konkreta rådgivning som de levererar. ”

  Pasha Sabouri

  Ägare, Notar
 • ”Jag gillar att jobba med Next och Claes Lood; han är engagerad, kompetent och lätt att ha att göra med”

  Per Wåhlin

  Grundare, Wåhlin Arkitekter AB
 • ”Jag tycker om att jobba med Claes Lood för han levererar tydliga och väl underbyggda svar på mina ibland vaga frågor. Han är trevlig, löser mina problem och jag känner mig trygg med honom.”

  Siv Kraft

  Ägare Siv Kraft Mäklarbyrå AB
 • ”Vi uppskattar Next då de är kunniga, effektiva och ansvarstagande samtidigt som de är lätta att samarbeta med.”

  Alex Arnbäck

  Grundare, Lyra Financial
  Wealth AB