Next Advokater


Tydlig specialistkompetens

Are you Next?

På Next är vi ett team. Varje individ fyller en viktig funktion och bidrar med värdefull kunskap och engagemang. I takt med att Next expanderar söker vi nya medarbetare som är redo att ta sig an sin nästa utmaning.

En karriär hos Next innebär ett värdefullt kunskapsbyggande där vi hittar rätt utmaningar som matchar just din kompetens. Det betyder också en samarbetsvänlig och trygg arbetsmiljö där du får du möjlighet att växa både på individ- och företagsnivå, samt även ha kul på vägen.

Som jurist hos oss arbetar du självständigt och i nära samarbete med skickliga jurister och delägare som tillsammans besitter en stor kunskapsbank inom skilda rättsområden. 

Genom vårt sätt att arbeta får du tidigt klientkontakt, möjlighet att ta stort eget ansvar och en plattform för nätverkande. Du väljer själv om vill du specialisera dig inom ett eller flera rättsområden och vi uppmuntrar alltid eget initiativtagande.

Next värnar om varje enskild medarbetare och vi strävar efter att karriären och privatlivet ska kunna kombineras. Vi värderar gemenskap högt och har många sociala evenemang där alla, från studentpoolsmedarbetare till seniora delägare, hänger med.

Take the Next step

Vi söker kontinuerligt nya medarbetare, kontakta Pia Nyblaeus för att få veta mer.

För studenter

Studentpool

Att arbeta i vår studentpool ger dig en fantastisk möjlighet till en första kontakt med advokatyrket. Som student i vår pool arbetar du i första hand med administrativa uppgifter men även visst juridiskt arbete. För att komma i fråga för vår studentpool behöver du studera på juristprogrammet och ha påbörjat termin 1. Vidare är du en noggrann, flexibel och ansvarsfull person med eget driv.

Sommarnotarie

Vi erbjuder en sommarnotarietjänst för dig som har läst minst fem terminer på juristprogrammet. Som sommarnotarie får du under fyra veckor delta i det dagliga arbetet på en advokatbyrå och biträda våra jurister och delägare i diverse juridiska ärenden. Arbetsuppgifterna som sommarnotarie är varierande och omfattar en mängd olika rättsområden.

Trainee/uppsatspraktikant

Vårt mål är att ge praktikanter en värdefull inblick i arbetet på en advokatbyrå. Som praktikant hos oss kommer du att få lära dig att tillämpa juridiken i praktiken, vilket innebär bland annat kontakt med myndigheter och domstolar, upprättande av rättsutredningar, granskning av avtal och dylikt. Vi erbjuder även handledning under ditt uppsatsskrivande.