Next Advokater


Tydlig specialistkompetens

Pia Nyblaeus

Advokat | Delägare

Inriktning

  • Allmän affärsjuridik
  • Arbetsrätt
  • Tvistlösning

Utbildning

Jur.kand. Stockholms universitet, 1990

Medlemskap

Sveriges Advokatsamfund (2003)

Språk

  • Svenska
  • Engelska

Karriär

Next Advokater (tidigare ADN Law), Partner, 2007-

Advokatfirman Lindahl, Biträdande jurist, 2001-2007

Svensk Industriförening, Förbundsjurist, 1990-2001

Om mig

Pia är delägare i Next och en av grundarna till ADN Law (2007). Hennes verksamhet är inriktad mot arbetsrätt, arbetsmiljörätt, företagshemligheter, kommersiell avtalsrätt och tvistlösning. Pia biträder löpande byråns klienter i allmänna affärsjuridiska frågor och arbetar också internationellt med arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor i framför allt Skandinavien och Finland.

Next har en juridisk spetskompetens och bred erfarenhet inom bl.a. arbetsrätt och tvistelösning vilken har varit till stor nytta för oss som bolag ur ett affärsmässigt perspektiv. Vi vill särskilt lyfta fram Pia Nyblaeus specialistkunskap och mångåriga erfarenhet
av arbetsrätt och tvistelösning.

- Aon Sweden AB

Next har under många år varit vår juridiska samarbetspartner för affärsjuridik. Vi uppskattar särskilt deras specialistkompetens som alltid leder till konkret rådgivning inom för oss centrala områden. Vi vill särskilt lyfta fram deras specialistkompetens inom arbetsrätt. Next har även samordnandet av det juridiska stödet i övriga nordiska länder. Pia Nyblaeus har med djup branschkunskap och erfarenhet varit en nyckelperson och vår primära kontaktperson i teamet på Next.

-  Nikon Sweden Filial till Nikon UK Ltd

Hög kompetens och tillgänglighet som leder till snabba praktiska och konkreta råd gör att vi varmt kan rekommendera Next som juridisk samarbetspartner. Pia Nyblaeus löpande arbete i arbetsrättsliga frågor har ett särskilt stort värde för verksamheten.

-Crawford & Company (Sweden) AB